fbpx

Η ΣΧΟΛΗ

Καλωσήλθατε στο iSpeak Language School

29 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην εκπαίδευση!
Εκσυγχρονιζόμαστε!
Βελτιωνόμαστε!
Η εκπαίδευση μπροστά!

Προφίλ

Το iSpeak Language School (πρώην “Αμφιθέατρο-Κέντρο Ξένων Γλωσσών”) δραστηριοποιείται δυναμικά και υπεύθυνα στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης
(για Παιδιά & Ενήλικες) από το 1992. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσταγές των καιρών μας, τις αναδυόμενες τάσεις, αλλά και τις ανάγκες των σπουδαστών μας δημιουργούμε προγράμματα που προετοιμάζουν και ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις της κοινωνίας. Με προγράμματα σπουδών σε 9 Γλώσσες που διδάσκονται Δια Ζώσης ή Online διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρότυπο που παρέχει επιλογές, ευελιξία, και υψηλή κατάρτιση!

Όραμα & Στόχος

Όραμά μας είναι να υποστηρίζουμε τους σπουδαστές μας να διεκδικήσουν επαγγελματικά ένα καλύτερο μέλλον, προσφέροντας τους διεθνή προσανατολισμό και εύρος κινήσεων στην επαγγελματική σκακιέρα. Στόχος μας είναι η προσφορά γνώσεων μέσα από ποιοτικές, καινοτόμες και τεχνολογικά ενήμερες διδακτικές μεθοδολογίες που θα προετοιμάζουν για την αγορά εργασίας, αλλά και για την ίδια την ζωή.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εμπειρία
Εδώ και 29 χρόνια προσφέρουμε ποιοτική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους συνδυάζοντας την ποιότητα, την ταχύτητα, την ευελιξία, και την αποτελεσματικότητα.

Ευελιξία
Τα προγράμματα μας καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών του σύγχρονου νέου, επαγγελματία, ιδιώτη, και παιδιού, με σκοπό την εξυπηρέτησή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είτε επιλέξει την δια ζώσης εκπαίδευση, είτε την διαδικτυακή.

Καταξιωμένοι Εκπαιδευτικοί
Η ποιότητα του εκπαιδευτικού μας έργου εξασφαλίζεται με την υψηλή διδακτική επάρκεια και διαρκή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών μας μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες αξιολόγησης έτσι ώστε να βελτιώνουμε το έργο μας.

Εκσυχρονισμός
Βασική μας αρχή αποτελεί η εξέλιξη και η βελτίωση. Βάσει αυτής υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αλλαγή, την αναβάθμιση, την προσαρμογή, και την υιοθέτηση νέων παιδαγωγικών πρακτικών και μεθόδων που καθιστά το έργο μας αποτελεσματικό.

Νόμιμο
Διαθέτουμε όλες τις εγγυήσεις και προδιαγραφές που απαιτούνται για την νόμιμη λειτουργιά του εκπαιδευτικού μας οργανισμού, με ειδική άδεια, όπως ορίζεται από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο.

Ασφάλεια (Covid-19)
Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας σας λόγω κορωνοϊού είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για να εξασφαλίσουμε ότι τα διδακτικά μας κέντρα είναι ένας ασφαλής χώρος.

Οικογενειακό Περιβάλλον
Είμαστε υπερήφανοι για το κλίμα οικειότητας και συνεργασίας που αναπτύσσεται και καλλιεργείται μεταξύ των σπουδαστών μας και των καθηγητών μας. Όπως σε κάθε οικογένεια έτσι κι εμείς δημιουργούμε το γόνιμο έδαφος που είναι απαραίτητο για να αναπτυχτεί κάποιος, παρέχοντας ασφάλεια, αποδοχή, και γνήσιο ενδιαφέρον! Είμαστε δίπλα στους σπουδαστές τους υποστηρίζουμε από την αρχή έως το τέλος.

Τα προγράμματά μας

Από το 1992, o Εκπαιδευτικός Οργανισμός iSpeak Language School  προσφέρει Ξενόγλωσση Εκπαίδευση , για ΠΑΙΔΙΑ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ, σε 9 Ξένες Γλώσσες: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, & ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Επίσης η Σχολή μας δραστηριοποιείται ενεργά και σε άλλους τομείς όπως: στην Εξειδικευμένη Πιστοποίηση (TOEFL, GMAT, GRE, IELTS, TOEIC), στα Επαγγελματικά Αγγλικά (BUSINESS ENGLISH) στην Εκμάθηση Υπολογιστών (ECDL), και στα Πανεπιστημιακά Μαθήματα για όλα τα  ΑΕΙ & ΤΕΙ τόσο ONLINE όσο και Δια Ζώσης! Επίσης υπάρχει ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ για Παιδιά Δημοτικού με τη στήριξη έμπειρων και μεθοδικών εκπαιδευτικών!

Από τότε έως σήμερα, με μοναδικό σκοπό την προσφορά γνώσεων μέσα από ποιοτικές, πρωτοποριακές και καινοτόμες διαδικασίες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με πάθος προς όφελος του σημερινού σπουδαστή και αυριανού επαγγελματία.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός iSpeak Language School, αν για κάτι επιπλέον έχει να ξεχωρίσει, πέρα από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει, σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, είναι η αυστηρή αξιολογική διαδικασία επιλογής που ακολουθείται αδιακρίτως σε όλους τους υποψήφιους καθηγητές /καθηγήτριες, που πρόκειται να ενταχθούν στο διδακτικό team.

Στάδια αξιολόγησης υποψήφιου διδακτικού προσωπικού

4 Δικλείδες ασφαλείας στην διαδικασία επιλογής!

Πρώτο Στάδιο

Επιζητείται από τον υποψήφιο η επίδοση γραπτού βιογραφικού σημειώματος.

Στο στάδιο αυτό γίνεται έλεγχος των τυπικών προσόντων και της εμπειρίας που οφείλει να έχει ένας καθηγητής μας. Επίσης εντοπίζονται από τη Διεύθυνση τυχόν ανακρίβειες, ανακολουθίες, ή ελλιπή στοιχεία. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο ο υποψήφιος δεν περνάει στη δεύτερη φάση.

Δεύτερο Στάδιο

Περιλαμβάνει προσωπική συνέντευξη του υποψηφίου με τον υπεύθυνο σπουδών στη ξένη γλώσσα, στην οποία επιθυμεί να διδάξει.

Σε αυτό το στάδιο διευκρινίζονται κάποια σημεία του βιογραφικού σημειώματος, ενώ παράλληλα γίνεται έλεγχος στην ευχέρεια λόγου, την προφορά, την προσωπικότητα και τα επικοινωνιακά προσόντα του υποψηφίου. Εάν εντοπιστεί αδυναμία, σε έναν από τους τομείς αυτούς, σε βαθμό που δεν πληροί τις απαιτήσεις ένταξης στην διδακτική ομάδα, ο υποψήφιος δεν προχωράει στην επόμενη φάση.

Τρίτο Στάδιο

Στο στάδιο αυτό, προαπαιτείται από τον υποψήφιο καθηγητή η οργάνωση και παρουσίαση ενός δίωρου περίπου δείγμα μαθήματος
(mock lesson/sample lesson) ενώπιον της διεύθυνσης στην αντίστοιχη γλώσσα και στο επίπεδο που θα του ζητηθεί.

Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας δίδεται η ευκαιρία να ελεγχθούν όλα όσα ειπώθηκαν σε θεωρητικό επίπεδο, σε σχέση με την ικανότητα διδασκαλίας του καθηγητή. Η οργάνωση του μαθήματος (lesson plan), η τήρηση του σχεδιασμού μαθήματος από άποψη χρόνου και περιεχομένου, η χρησιμοποίηση ευφυών τεχνασμάτων για την εξήγηση περίπλοκων φαινομένων, ανάλογα με το επίπεδο, η ικανότητα του καθηγητή να χειρίζεται τις αδυναμίες, τις απορίες, τη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή (class management) και τέλος η προσωπικότητά του, είναι μερικά μόνο από τα σημεία που περιμένουμε να ανταποκριθούν επαρκώς οι υποψήφιοι καθηγητές μας.

Τέταρτο Στάδιο

Στην τελευταία αυτή φάση αξιολόγησης, η Διεύθυνση επικοινωνεί τηλεφωνικά με παλαιότερους εργοδότες του συγκεκριμένου υποψήφιου καθηγητή, για συστάσεις (references), έτσι ώστε να επισφραγιστεί η τελική επιλογή.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Αυτό επιτυγχάνεται:

 • Από τη Διεύθυνση, με συχνές παρακολουθήσεις μαθημάτων (teacher observation), έτσι ώστε να παρακολουθούμε την πορεία των μαθημάτων, να έχουμε προσωπική άποψη για τον κάθε σπουδαστή , αλλά και να βελτιώνουμε τις οποιεσδήποτε αδυναμίες μας.
 • Από τους σπουδαστές μας. Προς το τέλος του εκπαιδευτικού έτους επιδίδεται στους μαθητές μας ειδικό φύλλο αξιολόγησης του καθηγητή τους και γενικότερα του φροντιστηρίου μας (ανώνυμη διαδικασία), το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο στη Διεύθυνση έτσι ώστε να εντοπίσουμε τις νέες ανάγκες σας, να βελτιώσουμε τις παροχές μας και να αξιολογήσουμε κάθε νέα ιδέα, προκειμένου να την εντάξουμε στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία της εποικοδομητικής κριτικής (constructive criticism) προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Υπεύθυνοι Διεύθυνσης & Σπουδών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ

 • MASTER OF ARTS Αγγλικής και Δραματικής Φιλολογίας, NORTH DAKOTA STATE UNIVERSITY, Η.Π.Α.
 • MASTER OF ARTS Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ & NEW SCHOOL FOR SOCIAL RESEARCH, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.
 • BACHELOR OF ARTS, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, KINGSTON UNIVERSITY, Λονδίνο, Αγγλία.
 • ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής, AMERICAN ACADEMY OF DRAMATIC ARTS, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ-ΚΟΤΡΟΚΟΗ

 • ΒACHELOR OF ARTS Δημόσιας Διοίκησης, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
 • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ Ισπανικής Γλώσσας
 • DIPLOMA IN TEAM & LEADERSHIP COACHING (ICF)
 • ASSOCIATE CERTIFIED COACH, ICF
 • NLP Practicioner, AMERICAN BOARD of NLP